søndag 27. februar 2011

Ormer, bilvask og storhandling...

Yes, det er stikkordet for denne helgen. Jeg kan jo starte med ormene!
Jeg har faktisk helt frivillig (og til og med betalt for) å se på flere 10 talls forskjellige ormer i helga...Oh gad..Jeg HATER ormer!!! De er så ufattelig ekle at jeg har ikke ord. Får frysninger bare av å tenke på de..
Men, her i Malmö finnes papegøyen som er med i Pippi filmene! Den tenkte jeg vi skulle dra å se på i helgen. På samme sted har de altså ormer, øgler, marker og flere ufattelig ekle kryp. Siden vi ikke visste at Rosalinda satt i første rom til venstre, gikk vi forbi alle burene med krypene først for å finne henne... Til og med Gabriel grøsset litt der inne...Luis syntes det var trygt å holde mamma i hånda. For mamma var flink og skulle IKKE vise at jeg var LIVredd, for da hadde barna også blitt det! Heldigvis fant vi Rosalinda til slutt og det var hvert fall veldig stas for både mor og barn :-D

 (bilde fra google.se)

Litt lek og fika i parken på lørdag

I dag har vi vasket bilen i "vaskemaskinen" og da var det Luis sin tur til å bli LIVredd. Han fikk sitte på mammas fang og han skalv i kroppen stakkar. Jeg som trodde han ville synes det var spennende og moro...
Men, bilen ble i alle fall skinnende ren og Luis hadde en god historie og fortelle mommo på webcam i ettermiddag.

Dessuten har vi svidd av et par tusen på storhandling av mat i dag. Så nå er fryser og kjøleskap fyllt til randen og Roger er happy ;)

Det har vært en deilig helg, jeg fikk noen timer på shopping også på lørdag! Veldig vellykket siden jeg fant drømmelampa mi på salg! Bilde kommer om tre mndr når den er hengt opp i nye huset;)

Ha nå en super kveld og uke som kommer <3

onsdag 23. februar 2011

Se min jakke..


...Eller skal man si kåpe? Uansett hva man kaller det så fikk Luis en ny her om dagen. Jeg har lenge ville hatt en sånn litt lengre jakke/kåpe til guttene, synes de er såå fine! 

Ikke så ofte den blir brukt kanskje, siden det ikke akkurat er noe "ut å lek i søla" jakke. Men, når den var satt ned fra 600,- til 200,- på Zara måtte jeg slå til :-)



//Ida

mandag 21. februar 2011

(rekke) Huset vårt


Her i det røde huset skal vi bo :-)
Hva synes dere? Ser det ikke koselig ut?




Bilder tatt av roomfoto.com 

Jeg tenker ikke å legge ut flere bilder enn dette, siden det ikke er våre saker som er på bildene. Men, her får dere hvert fall en smakebit! Klør i fingrene etter å starte å innrede, og ønskelisten med nye saker er laaang!! 

Ha en fin kveld!

søndag 20. februar 2011

Sommerfugler i magen

Ja, som de som kjenner meg/oss vet så har vi kjøpt hus!! Endelig!! Endelig skal vi eie vårt helt eget, og bestemme selv hva vi vil gjøre og ikke. Bestemme selv hvor ofte vi vil klippe gresset og hvilke tapeter vi vil skal i stua. Ikke trenge bekymre oss for å plutselig ikke få lov å leie lenger lenger...
Det vi har kjøpt oss er et rekkehus fra 2005 ca 2 min fra havet. 


Det er på 2 etasjer og rett over 100 kvm. Det er en del mindre enn hva vi er vant med nå, men til de SINNSYKE prisene som er i områdene vi vil bo, så får vi være fornøyde med de vi har fått :) Flytten går i mai, og vi gleder oss masse! Så klart har jeg startet å tenke på møbler osv allerede. Vi får desverre selge et par av de fine møblene jeg har pusset opp, for de blir for store i huset tror jeg.. Det er litt trist, men samtidig så er jeg ikke så hvit og ramantisk i stilen lenger..MEN; selger de ikke om jeg ikke får bra betalt ;-)
Bilder av huset kommer så fort jeg får de på mail. Fikk de for et par dager siden, men det viste seg det ikke var av det som vi hadde kjøpt! Haha :-D

I går gjorde jeg et kupp på ILVA. En fantastisk stor bambus skål, som jeg vil bruke til fruktskål! Det var litt sprekker i den, noe som var grunnen til at jeg ville ha den ;) Men, derfor fikk jeg den til halv pris! Så 85,.- fikk jeg gi :) Var stusselig med frukt i skåla her ser men...pytt pytt..

 Vi har hatt en flotters helg med mine foreldre på besøk og tid for oss selv og med gode venner.
Takk mamma og pappa for all hjelp og koselig besøk i helgen :-)

onsdag 2. februar 2011

Kule luer!!

Jeg digger luene fra Frithiof. Det finnes så mange forskjellige og de har helt fantastisk fine og spesielle motiver. I tillegg så er det også super kvalitet på de! Nå har guttene fått et par til som falt i smak:) Disse er ikke så tykke, så de passer best om våren eller tidlig høst. Men, det finnes de som er litt tykkere også, men de har ikke vi prøvd :)





Og i tillegg så klarte ikke ho mor å styre seg når jeg handlet så det ble en Paul Frank lue (sååå kul!!) også til Luis.. Planen er at den skal passe til neste sesongs vinterdress som jeg har bestilt til halv pris. Bilde kommer så fort jeg får den :)


Alle luene er kjøpt på www.babyshop.se

Jeg har jo da forresten startet å trene! (om det var noen som muligens har gått glipp av det;)). Har bare vært der en gang, men ryktet skal ha det til at jeg skal dit i morgen igjen;) Deilig å komme i gang i alle fall. Gleder meg til energien kommer tilbake. For å sitte på rompa over 9 timer om dagen er ikke bra!!

Ha en flotters kveld!