søndag 22. april 2012

Tapeter...til besvær??

Ja, så har jeg surret meg inn i tapetverden igjen... Altså, jeg elsker jo å pusse opp, tapetsere og fikse, men jeg haaaater å ikke få bestemt meg!! 


Jeg vet ikke hvor lang tid jeg har brukt på å finne alle tapeter til huset totalt... Tør ikke tenke på det... I starten er det moro, men etterhvert blir man irritert for at man ikke får bestemt seg... Haha, I-lands problem?? Nå er det altså Luis sitt rom som står for tur. 


Jeg har jo tapetsert en del vegger her nå, med varierende resultat... Det jeg kan si nå, er at jeg liker best non- woven + easy up. Det er den typen jeg har hatt mest hell med til nå.

Da jeg tapetserte rommet til Gabriel ble jeg nærmest folkevond, så den typen tapet skal jeg IKKE bruke igjen i alle fall. Nå må jeg altså finne en som virker lett å jobbe med, ikke er FOR dyr og som BÅDE jeg og Luis liker. Lykke til, Ida ;)

Etter at Luis fikk se sin fetter Felix sitt rom med en vegg med roboter, er det veldig vanskelig å få han med på noe annet enn det ;)



Her er i alle fall noen av favorittene, så vi se hvilken vi havner på til slutt :) Tips til tapeter og andre gode idèer tas i mot med takk!

Gleder meg til å sette i gang, har masse planer og inspirasjon :)

//Ida








Fra iPhonen?

Tester hvordan det funker å blogge fra iPhonen! Funker det? Bildet er av Gabriel (og litt Luis) i stallen i går,han galloperte helt alene for første gang:) *stolt*

Ønsker dere en fin dag:)

//Ida

søndag 15. april 2012

Bedre blir det ikke!

Jeg hadde seriøs storrengjøring i går. Til og med vinduene ble vasket!


Jeg er ikke spesielt happy for storrengjøring, så det tok noen timer, men bra ble det :) Rydde gjør man jo hele tiden, men i blandt er det jammen mer som må til ;)



Helgen har vært helt super med loppis, vin i godt selskap, avslapping og storrengjøring ;) Nå står en ny uke for døren, har allerede bestemt meg for at det skal bli en bra uke...



Håper deres helg har vært like fin og jeg ønsker dere en super uke :)

//Ida

fredag 13. april 2012

Små frø vokser seg store

Fredag! Denne uken har jo gått fryktelig fort! Kanskje fordi man var ledig på mandag? Uken har i alle fall vært veldig fin, på alle mulige måter :) Nå er er helgen her og den skal nytes fullt ut... 



Når mine foreldre var her sist, plantet mamma og Gabriel små frø. Det har vært den store snakkisen i huset siden det. Oj, for en spenning det har vært å følge med på de hver dag. Når de begynte å spire var gleden på topp! Både Gabriel og Luis har vært over gjennomsnittet begeistret. 

Nå når vi skulle til Norge var bekymringen stor for hvordan det skulle gå med de. Heldigvis ville våre gode venner og naboer passe de for oss, så de har hatt de hjemme hos seg hele uken vi var borte.Vi hentet de denne uken og de lever fortsatt i beste velgående (heter det det??). 

Nå skal vi snart plante litt mer, denne gangen litt timian og sånt som kan brukes i maten, det blir spennende :)

Nyt helgen <3

//Ida

tirsdag 10. april 2012

Back...

Ja, så var man tilbake i Sverige etter en helt UTROLIG deilig ferie. Jeg synes alltid det er veldig godt den dagen jeg skal hjem til Sverige igjen, men av en eller annen grunn føltes det ikke helt sånn nå... Hmmm... 

Jeg har truffet så mange gode venner denne gangen i tillegg til mange i familien, mamma og pappa har passet barna MASSE, de har også vært hos både Tante Jannicke og farmor og farfar på overnatting. Så, jeg har virkelig fått gjøre som jeg vil de fleste kvelder. Og det har i grunn vært ganske deilig :)



Men, men, det var jo godt å se kollegaene mine igjen idag, og å sove i våre egne senger i natt <3

Bildene er av cupcakes jeg bakte til pappas bursdag. 

Ha en deilig kveld :)

//Ida

tirsdag 3. april 2012

Bokanbefaling!

Ja, barnebok da så klart... Jeg er ikke den som ofte leser bøker for meg selv, skjønner dere ;)
Det er veldig sjeldent jeg leser barnebøker som kjenner jeg blir skikkelig glad av, som virkelig er så bra at jeg må skrive om de på bloggen! 

Det har skjedd EN gang tidligere og det kan du lese om HER. 
Det var om boka "Bukkene Bruse på badeland". Den skratter vi fortsatt av hver gang vi leser. Den er fantastisk!




Men, i alle fall, nå har vi lest "Fremmed" av Per Dybvig og jeg må si den er blandt topp 5 i barnebøker her nå altså:) Bildene er herlige og teksten og språket er  veldig morsomt. Både Gabriel og Luis likte den, så denne må dere lese om dere har barn og liker å lese morsomme bøker dere voksne også kan skratte av :)

//Ida

Påskestemning

Nå har det brått gått en stund siden forrige innlegg... Tiden har gått så himla fort de siste ukene! 


Nå er vi hjemme i Norge og koser oss hos mine foreldre. Hjemturen gikk helt smertefritt, og nok en gang må jeg slå et slag for DVD-skjermer i bilen. Igjen reddet det den nesten 6 timer lange kjøreturen.


Her er det strålende påskesol, men kaldt langt inn i margen spør du meg... 



Ville bare ønske dere alle en herlig påske, jeg kommer sterkere tilbake når vi er tilbake i Sverige neste uke :)


Også må jeg jo skrive: Gratulerer med dagen i dag, pappa!!!

//Ida