torsdag 28. juni 2012

Luis sitt rom: Ferdig

Jada, etter å ha tenkt og planlagt i månedsvis og aldri klart å bestemme meg for tapet, er nå Luis sitt rom ferdig!! Puh, for en jobb... Jeg var allerede, før jeg startet med tapeten, irritert for at jeg regnet med det kom til å bli like vanskelig som den jeg satt opp på Gabriel sitt rom, men denne gangen gikk det faktisk overraskende bra!

Litt før-bilder er vel på sin plass, men disse bildene synes jeg lyver en hel del. Det ser jo nesten fint ut, og det kan jeg garantere at det ikke var... Blåfargen på veggene var skikkelig babyblå og med store hvite sparkelmerker overalt...


To forskjellige tapeter ble det, så får Luis litt roboter også, som han absolutt ville ha.


Jeg har malt de andre veggene i hvitt, satt inn et stort skrivebord, hengt hyller på veggen (da var jeg i ferd med å bli folkevond), hengt opp bilder og nattlampe, byttet dør på skapet og *hold i hatten*: byttet taklampe! Der må jeg si jeg overgikk meg selv med å kutte ledninger, koble og fikse... Men, det gikk bra jammen bra det også!






Litt vanskelig å se, men skriveborsplata er bare ubehandlet furu
(eller, jeg har jo oljet den). Får prøve å ta litt nærbilder en annen dag...Når han blir litt større tenkte jeg han skal få litt skuffer/hyller under skrivebordet, men får bli neste år.




Nå gleder jeg meg enormt til å få barna hjem på lørdag og å vise Luis sitt nye krypinn. Håper han blir så glad som jeg tror :)

//Ida

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vært!! WOW! Knallfint ble det :-)

  SvarSlett
 2. Tenker luis blir kjempe fornøyd!!
  Det var skikkelig fint!!

  SvarSlett
 3. Så lekkert det ble :)
  Knalltøffe tapeter og bare digger den hylla du har bøker i :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)