onsdag 10. august 2011

Sommerkvelder og drømme benken

Oj, nå har det brått gått en stund siden sist! Dagene har bare flydd her etter hverdagen kom i gang igjen. 

Vi hadde en helt fantastisk deilig ferie i Norge. Vi var hos hjemme hos mine foreldre en hel uke og hadde fint vær så og si hver dag! 

Det var herlig, og sommeren var nesten sånn som jeg husker den fra jeg var "ung" og bodde der. Det ble båtkjøring, sommerkvelder med vin, bading og bare kos. Deilig!

Og vi fikk feiret barna også med familien, som vi ser så altfor sjelden! Barna fikk fine gaver og vi spiste kaker og pølser :)


<3 <3 <3

Endelig er jeg ferdig med tv-benken!! Tjohei, finner man ikke noe man liker i butikkene, så får man gjøre det sjæl! Jeg fikk noen gamle stillas planker av pappa og har nå til slutt etter en del stygge ord, ny drill og ødelagte skruer fått sammen drømme benken :)Jeg ble veldig fornøyd til slutt! 
Nå mangler det bare å fikse litt fine saker å ha oppå :)Det som står der nå er bare satt opp i hui og hast..Om noen skulle ville vite mer om fremgangsmåte eller annet om benken, så rop ut! :)


Ha en fin kveld, så skrives vi snart igjen!
5 kommentarer:

 1. Hei Ida!

  Må si du er kreativ!
  Det var en utrolig flott tvbenk!

  Du (og muligens Pappa'n din) skulle laget en liten utsalgs "butikk" med hjemmesnekra saker! Tipper du hadde fått solgt en del snacks!" :)

  Håper alle har det bra, Hilser fra alle :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin, snuppa mi!

  SvarSlett
 3. Heisann.

  Så hyggelig at du ble inspirert av tv-benken som jeg laget. Syns det ble knallbra og du er skikkelig flink.

  Det beste med det hele er at du får det akkurat som du liker det og så er det morsomt å lage noe som ser bra ut og som er praktisk.

  Du er superflink:)

  Vigleik

  SvarSlett
 4. Hei!

  Super blogg!
  Elsket denne tv benken - ga meg virkelig inspirasjon til å prøve noe slikt selv. Flytter snart inn i nytt hus og akkurat som du sier er det ikke alltid man finner det man ønsker seg i butikken...
  Hvordan gikk du frem for å bygge den?? Setter pris på en veldig "dummies versjon" da jeg er meget nybegynner i hjemmesnekring...;)

  Ida :)

  SvarSlett
 5. Hei Ida

  Så koselig å høre :)
  Send meg en mail på ida.hart@hotmail.com, så skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)