lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år!!


Ja, nå er det et helt nytt år. Blanke ark og nye muligheter. Synes det er så deilig å tenke på. Nå kan man liksom starte på nytt :) Og alle nyttårsforsettene da, det er alltid like moro hvert år, det går en uke, så har man glemt hva de er.. Men, i år har jeg en del forsetter som gjelder meg selv som mor og barna. De gleder jeg meg til å gjennomføre.


 Gabriel med mormor...
 ...Farfar...
 ...og Mamma...

Vi har hatt en utrolig deilig juleferie. Vi har fått sett som godt som alle vi ville se denne gangen. Med et par unntak:( Det er er så godt å vite at man har så gode venner i Norge også.

I dag har jeg vært på graven til en god venninne som desverre ikke er med oss lenger :( Det var godt å være der, er ikke så ofte jeg har muligheten desverre. Det var også godt å se alle andre gravstener på kirkegården der folk hadde tent lys og pyntet så fint. 

I dag er siste dagen vår i Norge, i morgen setter vi oss i bilen for en 6 timers kjøretur. Blir godt å komme hjem nå. Har fått litt nytt til huset også, så gleder meg til å komme hjem og fixe litt.. Også har jeg kjøpt litt julegreier på salg, men det får bli pent pakket ned fram til julen 2011 :)

Godt nytt år :)

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år Ida : ) lykke til med forsettene dine, har en del av de selv igrunn. ;) Håper ikke det blir for lenge til vi syns!
    Klem Paulina

    SvarSlett
  2. Kunne du ikke funnet et bedre bilde av meg da, snuppa!!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)