mandag 30. januar 2012

Knaggrekker

En av mine fine kolleger kom her en dag og fortalte at hun vurderer å lage en knaggrekke, om ikke en rekke, så i alle fall et knagg system ;) Hun lurte derfor på om jeg hadde noen ideèr! Hihi, er så koselig når folk spør meg om sånt :) Men, faktisk så er mine knagger i gangen fra Home & Cottage, så jeg hadde ikke så mye inspirasjon å komme med.. Men, jeg ble jo inspirert av henne til å starte å kikke litt på det :)

 (alle bilder funnet på google.no)

Jeg har funnet mange gode inspirasjonsbilder. Jeg har veldig lyst til å lage en knaggrekke av gamle leker til guttene, det skal jeg prøve på! Og jeg må si jeg synes det er ganske kult med en bjørkestamme med knagger på. Jeg klarte ikke finne noen bilder av det, men mener jeg har sett det en gang..


En annen løsning jeg liker er gamle sikringer på en planke, slik som Elin med bloggen Draumesidene har gjort. Utrolig kult! Bloggen er dessuten verdt et besøk, Elin er utrolig dyktig og en stor inspirasjonskilde.


Skal bli spennende å se hva min kollega finner på :) 

Ellers kan jeg fortelle at minnekortet til kameraet mitt, har tatt kvelden.. Great.. Jaja, heller det enn at kamera tar kvelden. Så nå må jeg bare få stjelt det som står i Gabriels kamera uten at han merker det.. Hmm.. :P//Ida

2 kommentarer:

 1. Hei Ida! Spennende knaggar du viser! Klart det er greit med bildelån :) Dei fleste spør ikkje om lov har eg funne ut. Tusen takk for fine ord om bloggen min! Skal prøve å kome i gang igjen med blogginga. Det blir for trist å skulle takle nok ein skade i ryggen, og i tillegg gi opp det eg er så glad i, Draumesidene blir litt som eit tredje barn for meg ;)

  Ha ei fin fin veke!
  God klem frå Elin

  La meg forresten til som følgjar :)

  SvarSlett
 2. Smart!! Og for en super idè! Takk for tips, ikke en umulighet at det går troll i ord her i huset, å lage en slik. Digger treverk, spesielt drivved.

  Du får holde oss oppdatert på hva det blir til, med den knaggrekken! Digger ideen med barneleker på knaggrekken, altså:)

  Stor klem:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)