fredag 13. januar 2012

Nytt år og nye muligheter (takk og lov)

Oj, siste innlegg var 22.november...

Mye har skjedd i mitt liv de siste månedene. Mye har skjedd som gjør at både blogging og interiør føles totalt meningsløst. Alle følelser som velter rundt i kroppen, søvnløse netter og lange dager. Det siste man tenker på er interiør. Nå har vi i tillegg startet dette året med sykdom og slitsomme dager..2011 kommer jeg ikke til å ha i boken som et godt år. Ikke det at hele året bare var bare trøttsomt, men det var så mye på slutten av året at jeg knapt husker hvordan det startet.

MEN!!! Heldigvis så har jeg verdens beste foreldre, familie og venner. Folk som virkelig viser at de gjør ALT de kan for å hjelpe til og dra en opp når man kjenner at man har nådd bunnen. Det kommer jeg aldri til å glemme.

Jeg var i Norge på ferie i 2 uker nå, og det var så godt å se alle der igjen. Samtidig så var det utrolig godt å komme hjem til Sverige. Det er her livet mitt er nå.

Nå prøver jeg å være positiv og se framover. Jeg føler på meg at 2012 kommer til å bli et magisk år!! Jeg skal i alle fall gjøre alt som står i min makt for at det skal bli det :)TAKK mamma og pappa for alt dere har gjort og skal gjøre.
TAKK til mine fineste venner i Norge og Sverige som virkelig har vært og er helt utrolige!!

Så krysser vi fingrene for at inspirasjonen og lysten til å blogge kommer snikende tilbake. Takk for at dere fortsatt stikker innom meg :) 
Legg gjerne igjen en kommentar om hva du vil lese mer om og hva du vil se, kanskje det kan inspirere meg <3GODT NYTT ÅR <3//Ida

5 kommentarer:

 1. Så koselig å "høre" fra deg igjen! Godt nyttår!
  Høres ut som slutten av 2011 ikke var helt som det skulle være...håper ting ordner seg og at 2012 blir et fantastisk år for deg og dine=)
  Klemmer fra meg til deg =)

  SvarSlett
 2. Kjære Ida! Tusen takk for at du hadde lagt att så fin helsing til meg inne på bloggen min! Den betydde mykje! Blir lei meg når eg ser at du har hatt det vondt. Men glad når eg ser at du har mange rundt deg som støtter opp. Det er det einaste som er viktig når livet blir vanskeleg! Eg har vore sjuk i snart ti år på ein eller annan måte. Livet blir fullt av motbakkar, og av og til lurer eg på om det er lys ein gong i framtida. Men ein kan ikkje gi opp... Håper du kjem i gang med blogging igjen, eg held mine dagar i gang på denne måten. Det er eit flott fellesskap her inne!

  La meg til som følgjar hos deg;
  ha ei fin helg!

  Klem,
  Elin

  SvarSlett
 3. Så koselig å se deg blogge ida! Håper selvsagt at dette året kan bli ett gledens år for dere allesammen! Mange hilser fra oss

  SvarSlett
 4. Så koselig å høre fra deg. har tenkt på deg og plutselig var du der igjen :)

  SvarSlett
 5. Så godt å høre fra deg igjen!! Godt nytt år. Trist å lese at slutten på 2011 ikke har vært så godt for deg. Håper 2012 byr på mye kost og godt for dere.
  Godt med fantastiske venner og familie når verden ikke er helt snill mot en.
  Håper du finner tilbake til litt blogg lyst igjen. Alltid så koselig å lese bloggen din.

  klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)