mandag 14. mai 2012

Livstegn

Herlighet, snakk om at dagene flyr!! Har gått en stund siden sist nå, og det har blitt etterlyst at det skal komme noen livstegn på bloggen her ;)

Den siste tiden har jeg vel egentlig ikke følt for å skrive noe her. Rett og slett. I blandt er jeg full av inspirasjon, bygger, pusser opp og holder på. Men, det der går litt i perioder, akkurat nå har jeg verken inspirasjon eller ork til noen prosjekter.. Og da føler jeg liksom ikke at jeg har så mye å bidra med i den store bloggverden... (?)


Derfor blir jeg veldig glad når folk spør om ikke det snart kommer innlegg, da føler man at bloggen er verdt litt hvert fall :) Takk <3


Her er det ikke en ting som har blitt flytta på siden sist, ikke mye nytt har blitt kjøpt heller og jeg har fortsatt ikke startet å pusse opp Luis sitt rom. Men, vi har det bra :) Vi koser oss og nyter at sola har kommet og gradene kryper oppover. Vi har sådd frø og nå fått de fineste krydderplantene på kjøkkenbenken :)Om det er noen som har lyst til å se noe spesielt (noe i huset, barna, området, ute etc) så rop ut, så kanskje jeg kan får knipset noen bilder :)

Nyt kvelden :)

//Ida

1 kommentar:

  1. Så fint det spirer og gror! Gleder meg til å komme nedover! Mamma

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)