søndag 22. april 2012

Tapeter...til besvær??

Ja, så har jeg surret meg inn i tapetverden igjen... Altså, jeg elsker jo å pusse opp, tapetsere og fikse, men jeg haaaater å ikke få bestemt meg!! 


Jeg vet ikke hvor lang tid jeg har brukt på å finne alle tapeter til huset totalt... Tør ikke tenke på det... I starten er det moro, men etterhvert blir man irritert for at man ikke får bestemt seg... Haha, I-lands problem?? Nå er det altså Luis sitt rom som står for tur. 


Jeg har jo tapetsert en del vegger her nå, med varierende resultat... Det jeg kan si nå, er at jeg liker best non- woven + easy up. Det er den typen jeg har hatt mest hell med til nå.

Da jeg tapetserte rommet til Gabriel ble jeg nærmest folkevond, så den typen tapet skal jeg IKKE bruke igjen i alle fall. Nå må jeg altså finne en som virker lett å jobbe med, ikke er FOR dyr og som BÅDE jeg og Luis liker. Lykke til, Ida ;)

Etter at Luis fikk se sin fetter Felix sitt rom med en vegg med roboter, er det veldig vanskelig å få han med på noe annet enn det ;)Her er i alle fall noen av favorittene, så vi se hvilken vi havner på til slutt :) Tips til tapeter og andre gode idèer tas i mot med takk!

Gleder meg til å sette i gang, har masse planer og inspirasjon :)

//Ida
3 kommentarer:

  1. Jeg stemmer for robot tapeten!! :)

    SvarSlett
  2. Mormor stemmer for de blå raringene!

    SvarSlett
  3. Tante stemmer også for raringene!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)