fredag 13. april 2012

Små frø vokser seg store

Fredag! Denne uken har jo gått fryktelig fort! Kanskje fordi man var ledig på mandag? Uken har i alle fall vært veldig fin, på alle mulige måter :) Nå er er helgen her og den skal nytes fullt ut... Når mine foreldre var her sist, plantet mamma og Gabriel små frø. Det har vært den store snakkisen i huset siden det. Oj, for en spenning det har vært å følge med på de hver dag. Når de begynte å spire var gleden på topp! Både Gabriel og Luis har vært over gjennomsnittet begeistret. 

Nå når vi skulle til Norge var bekymringen stor for hvordan det skulle gå med de. Heldigvis ville våre gode venner og naboer passe de for oss, så de har hatt de hjemme hos seg hele uken vi var borte.Vi hentet de denne uken og de lever fortsatt i beste velgående (heter det det??). 

Nå skal vi snart plante litt mer, denne gangen litt timian og sånt som kan brukes i maten, det blir spennende :)

Nyt helgen <3

//Ida

3 kommentarer:

 1. Stas med egne frø som gror, ja :-) Selv har jeg ikke fått ut finger´n ennå... men det er vel aldri for sent :p Skikkelig koselig å kunne bruke egne krydderier i hvert fall. Synes urtene man kjøpe tar kvelden så fort! Kos dere med vekstene i hvert fall c",)

  Obs - du har fått en award av meg på bloggen (siste innlegg) - ta en titt :-) God helg!

  SvarSlett
 2. Så koselig da =) Gøy å følge med på for store og små!
  Ha en fin helg og koooos dere =)
  Klem Line

  SvarSlett
 3. Stas å så selv! husker vi gjorde mye av det når vi var små :)
  Håper du har hatt en finfin helg!
  Klem Lotte

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)