torsdag 16. juni 2011

Luis Matheo - 3 år!

16.juni 2008 ble verdens beste Luis Matheo født. 


 For 3 år siden ble vi tobarns foreldre.
Jeg kan liksom ikke helt huske hvordan livet var med bare et barn. Det er så rart det der. Han har bare vært hos oss i 3 år, men det kjennes som han alltid har vært her. 


 Luis er en liten gutt med stort hjerte, men også massevis av temperament og vilje. Han skal ha det som han vil og helst i går :S Men, en helt annen side er den han viser om Gabriel gråter eller han lurer på hvor han er. Han er en fantastisk morsom gutt, herregud som vi kan skratte av han. Han elsker monstertrucker, biler og dinosaurer, men tar også gjerne med en dukke på trilletur til lekeplassen <3Han kan være sint og gjøre gjøre ting han ikke får lov til, men samtidig si flere ganger "jeg elsker deg" og kose i massevis. Han er en tøffing som ikke er redd for å utforske verden og skal helst bare ha "frekke" klær med biler, dødningshoder, roboter osv, men han er også den som blir så redd for tordenvær og lyn at han ligger og skjelver inntil mamma.
Luis Matheo, du kan klare alt hva du vil i denne verden. Vi gleder oss til å følge deg videre og være med på nye eventyr med deg. Du er verdens beste Luis og vi elsker deg høyere enn himmelen!


 Gratulerer med dagen din!

3 kommentarer:

  1. Finaste Luis! Stort grattis från hela familjen Streiby!

    SvarSlett
  2. Masse susser og klemmer fra mormor som kommer på besøk til uka!

    SvarSlett
  3. Sååå skjønn!! håper han hadde en fin dag! :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)