søndag 15. august 2010

Gamle linduker og herlige barn!

Jeg elsker å kjøpe gamle linduker på loppis. 
Digre med masse vakkert mønster i. 
Du skulle kanskje ikke tro at man kunne klare seg 25 år uten strykebrett?
Det har altså jeg gjort. Helt til den dagen jeg jeg falt for gamle, digre linduker...

Nå hadde jeg helt plutselig ikke noe valg lenger. For å ha de dukene på bordet uten at de er strøket er jo ikke det granne fint. Men, skulle jeg virkelig kjøpe meg et strykebrett? Åh nei, det slapp jeg faktisk;)
Mamma hadde så klart noe gammelt stående:P
I dyp konsentrasjon..

 Tror svigermor som har ønsket seg lenge at jeg skulle ønske meg strykebrett, ble veldig glad da hun fikk se det stå inne vaskerommet;) 


Jeg og gærne-barna var jo på utflykt til København sist uke! Jeg hadde sett for meg at jeg måtte springe etter Luis på toget, han som ramler når toget bremser, Gabriel som må tisse, Luis som drar ut alt papiret på doen og tar hånda nedi doskåla, vogna som setter seg fast i dørene osv...

Men, neida! Herlighet...Noen ganger må jeg gi de en sjans liksom.
Gabriel var i ekstase da toget kom, Luis satt helt i ro i vogna både på togturen, metroen og i København i timesvis. Utrolig. Dette er andre gangen på kort tid der de virkelig overrasker og vi klarer oss veldig bra ute blandt folk :P

Dessuten opplevde vi en ekstremt morsom episode på tilbakeveien der 2 amerikanske jenter ikke visste hvilket land vi var på vei inn i. Jeg, som den gode borger jeg er, tok på meg ansvaret for å informere om at de nå var på vei inn i "Sweden, the country!"
Haha:D

 Nå føler jeg at vi kanskje skal klare å komme oss helskinnede fram til Spania i september :)

1 kommentar:

  1. Det er gullungene, det! Vet når de må oppføre seg. Klem fra mormor

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)