søndag 17. juli 2011

Gabriels krypinn

Det er viktig for oss at barna har hvert sitt rom, og at de har mulighet til å stenge døra og være i fred. 

Det tror jeg er viktig for de. Spessielt for Gabriel. Han har jo en del smålego og sånt som ikke er helt egnet for en vilter 3 åring. 

Jeg tør ikke tenke på hvilket spektakkel det hadde blitt om Luis hadde fått tak i noe som Gabriel har brukt tid på å lage eller bygge. 

Gabriel har også fått sin helt egne "pysselhörna". Han elsker å sitte der og pussle med ark, klistremerker, saks, perler osv. 

Han hadde et stort ønske om  å få en stol med hjul på. Det hadde jeg derfor kjøpt til han..trodde jeg... Helt til den skulle skrues sammen. Det var altså ikke hjul, men Gabriel forsikret meg om at det gikk bra i alle fall :)
Jeg har så klart litt mer planer for dette rommet også.. Planen er å tapetsere en vegg. Tapeten skal være en med store svarte/grå stjerner. Tror det blir veldig fint når den tid kommer :)Ha en fin søndagskveld <3

4 kommentarer:

 1. Så tøft rom!! Men hvor er alle lekene hans? Storebror her har en svær expedit hylle med leker, og han har egentlig ikke mye leker forhold til vennene sine...

  SvarSlett
 2. Hihi, de er i kommoden, kurvene og i en hylle på en vegg som ikke er med på bildene (den tar seg ikke så godt ut på bilder :P). I tillegg så flyter de rundt i gangen, stua og på lillebrors rom :)

  SvarSlett
 3. Så fint dere får det Ida! (",)

  SvarSlett
 4. Så fint gabriel har fått det! Elsker senga! Og skrivebordslampa er en favoritt! :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)