torsdag 7. juli 2011

Kjøkken

Jeg har sett at BoliPluss skal kåre Norges vakreste hjem-2011. For noen hjem altså! *drømme*

Men, en sak jeg reagerte på er premiene.. Første premie er nemlig nytt kjøkken... Men, om man har Norges vakreste hjem, trenger man da nytt kjøkken?? 

Mye mulig mange vil ha det selv om, men om jeg hadde hatt Norges vakreste hjem, hadde jeg kanskje heller ønska meg møbler, interiør, kunst...

Jaja, et kjøkken er sikkert ikke nei takk det heller uansett da.....(vinglepetter?).

At det finnes noen flotte hjem i Norge, det er i alle fall helt sikkert :)Kjøkkenet vårt er jeg sånn passe fornøyd med. Det rekkehuset som vi kjøpte hadde definitivt det fineste kjøkkenet, uten tvil. Men, det er ikke heeelt meg. Jeg hadde f.eks ikke valgt den benkeplata, og defintivt ikke de knottene! Vi får se hva vi gjør etterhvert, skal i alle fall bytte ut knotter og vifta med tid og stunder. Er bare det at jeg har samboer som er litt av typen "det som fungerer, trenger man ikke bytte ut".. Haha, så vi får se..Guuud, som jeg savner guttene mine nå. Som jeg gleder meg til å se de igjen. De derimot tror jeg har det som fisken i havet. Når jeg prater med Luis i telefonen rekker jeg bare si en setning, før han sier "okej, hej då!" :)

Nå skal jeg hoppe i loppekassa, for i morgen skal jeg ha verdens beste Vigdis på besøk og overnatting! Vin og kos kvelden lang :)

Tjohei!

2 kommentarer:

  1. Du har det så fint så! Kos deg i kveld snuppa mi. Men "fisken i havet"?...... Mamma

    SvarSlett
  2. Fisken i havet har det vel bra den..?! ;D
    Men jeg skulle si at jeg er enig med deg.. har man Norges vakreste hjem, har man neppe et veldig stygt kjøkken... De kunne heller delt ut den premien de med Norges styggeste hjem, f.eks. ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)