søndag 3. oktober 2010

Duftende rent

Sjelden jeg er så effektiv som jeg har vært i dag.. Hele huset er vasket, klær er vasket og brettet, barnas klær er navne merket og mere til. Nå dufter rent av deilig Durance i hele huset. Herlig!

Merkelig hvordan dette gikk til egentlig. Det var faktisk Roger som insisterte på at vi måtte vaske gulv denne helga. Planen var derfor at vi skulle samarbeide for å få det gjort..Men, det det endte opp med var at Roger mente det ble kjedelig for barna og vanskelig for oss. Så det beste var vel om han kunne ta med barna ut mens jeg gjorde jobben ;) 

Haha, der slapp du billig unna, Roger! Jaja, jeg skal ærlig innrømme at jeg i blandt liker å gjøre sånt selv, da trenger jeg i alle fall ikke åp klage på hvordan det er blitt gjort etterpå :P

En pause fikk jeg dog i ettermiddag da jeg var på fika med et par flotte jenter og barna deres. Hjemme ventet hjemmelaget pizza, så jeg skal slett ikke klage på dagen. Jeg ba forresten Roger om å vaske ferdig badet mens vi var borte, men det hadde han ikke hatt tid til for det var visst en fotball kamp han bare måtte se! Mannfolk..


I morgen er det ny uke og nye muligheter. Helgen har vært flott og jeg får vi får en flott uke også:)

Forresten, hva er det med bildeopplastingen på blogspot nå??
Ingen bilder denne gang, for det går jo ikke å laste opp!! Grrr..

Ha en fin kveld:)


//Ida


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)