lørdag 30. oktober 2010

Oh herlige helg...

Uff, nå er det en stund siden sist ja... 
Gabriel fikk vannkopper stakkar for 2 uker siden, og det var fullt opp her med hoste, feber, kløing osv. I tillegg så fikk Luis ørebetennelse (ingen vannkopper faktisk...). 


Jeg pakket inn de halv syke barna i bilen og reiste til Norge forrige helg. Der hadde jeg noen fantastiske dager med mange gamle gode venner og barna storkoste seg og ble friske hos mormor og morfar.

Denne uka har vi ikke gjort stort annet enn å forberede oss til Halloween. Barna var skumle spøkelser i dagis på fredag og det var stos stas. Her hjemme har jeg og Gabriel skjært ut gresskar.

I dag har vi ENDELIG fått vært å ridd igjen. Det er hundre år siden sist. Sånn cirka. Gabriel fikk en rolig hest som het Prinsessan og alt gikk veldig bra i dag. Vi var veldig glad for at det ikke ble Alice, siden vi har blitt enige om at vi synes hun er litt voldsom.
Den lille jenta som aldri hadde vært på rideskolen og som fikk tildelt Alice, ble kanskje litt usikker da Gabriel sa så høyt han kunne: 
"Mamma, det var jammen bra ikke jeg fikk Alice, stakkar den lilla flickan!"

Siden jeg ble med han på riding fikk Gabriel bli meg på loppis etterpå. Det syntes vi begge var en fin avtale. Resten av dagen har Gabriel og Roger tilbringt på travbanen (mye hest i dag), mens jeg og Bus-Luis har kost oss hjemme med å leke spøkelser, bake muffins og kaste stein i vanndammen bak huset.

Ha nå en riktig fin helg alle sammen. Jeg kommer snart tilbake igjen:)

1 kommentar:

  1. Å så bra at han fikk ridd igjen, den lille,flinke hestegutten! Si til ham at mommo saknar han!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!
Det setter jeg pris på :)